Dopňující informace k prvnímu závodu cyklokrosu TOI TOI CUP LOŠTICE 22.ZÁŘÍ 2012

17.09.2012 10:44

Doplňující informace

 

Zdravíme všechny cyklisty, cyklistky a diváky.

 

Zveme Vás všechny na již 35. ročník loštického cyklokrosového závodu.


Letošní ročník je vůbec prvním ČESKÝM POHÁREM - TOI TOI CUPEM v sezóně 2012/2013 u nás. Jede se jako 3.ročník Memoriálu Emila Hekeleho staršího a jako Velká cena Olomouckého kraje.

 


Letos jsme značně pozměnili cyklokrosovou trať!!!


START A CÍL je oproti loňskému ročníku na silnici, v prostoru areálu Městského koupaliště. Tzn, že nájezd do terénu bude vypadat úplně jinak než v minulém roce!!! Samotný dojezd do cíle bude také odlišný oproti předešlým ročníkům. Pro diváky máme připraveny průchody přes trať. Na průběh průchodu bude dohlížet čtyřicet pořadatelů, kteří budou označeni pořadatelskými vestami. Atraktivnost trati bude ještě více zatraktivněna přejezdem přes trať (mostem), kterým budou po nájezdu závodníci projíždět. Následně na konci okruhu se bude přes most přejíždět. Další zajímavosti na okruhu dlouhém 2700metrů budou tři výběhy se schodama, přemostění přes příkopu a to podstatné - rychlá a technická trať, která by měla být atraktivní pro diváky. Bližší informace na mapce závodu níže.

Mapa zde https://www.cyklokros-lostice.cz/news/losticka-trat-v-novem/

 

Pro licencované děti, kteří jsou vedeni pod ČSC (Českým svazem cyklistiky) a mají registrované licence budou připraveny dětské závody.

 

Starty jednotlivých kategorií


ČESKÝ POHÁR TOI TOI CUP 2012/2013
 

10:45 hodin - starší záci, kadetky (společně žákyně, kadetky) - závod na 20 min
11:30 hodin - kadeti, ženy (společně juniorky) - závod na 30 min
12:30 hodin - junioři - závod na 40 min
14:00 hodin - ELITE (společně U23)

 

Loštická mapa v příloze ZDE

  

 

Cesta k závodu

 

Pro závodníky i diváky, kteří pojedou vlastním autem ve směru od Olomouce doporučujeme po příjezdu na loštické náměstí se dát směrem vlevo (směr Bouzov). Po cca 500m vlevo směr Koupaliště (ulice Ke koupališti).

 

Pro závodníky i diváky, kteří pojedou vlastním autem ve směru od Mohelnice doporučujeme po příjezdu na loštické náměstí se dát směrem vpravo (směr Bouzov). Po cca 500m vlevo směr Koupaliště (ulice Ke koupališti).


Prezentace


 

Pro závodníky. Po výjezdu z náměstí cca 50m na levé straně v novém rekonstruovaném Kulturním domě.

 

 

Parkování

 

Parkování pro diváky je připraveno před areálem cca 100m na pravé straně víz mapa v odkaze (pro diváky ohraničeno modře).


Loštická mapa v příloze ZDE

 

Parkování pro závodníky je připraveno v areálu závodu a to v areálu Koupaliště, kde budete mít jako závodníci bezpečnou zónu a tudíž by nemělo dojít k jakémukoliv odcizení vašich cenných strojů atd. Musíte ovšem přijet dříve než bude startovat první kategorie a ta jede v 10:45 hodin!!!  Proto prosíme přijeďte raději do areálu dříve než odstartuje první kategorie. Při parkování vás budou pořadatelé navigovat a usměrňovat (parkování pro závodníky ohraničeno bíle).

Loštická mapa v příloze ZDE

 

Občerstvení


 

Občerstvovací stany budou dohromady čtyři.
 

Velký párty stan bude o rozměru 5x10m, který bude umístěn v blízkosti startu a cíle. Vedle tohoto stanu bude umístěno pódium pro vyhlašování nejlepších závodníků všech kategorií a také automobily ŠKODA od regionálního prodejce AUTO HLAVÁČEK a.s.

 

Dále na trati závodu budou malé stany 3x3m a to v blízkosti přemostění přes trať a výběhu v lesní pasáži. Tyto stánky budou vybaveny třemi výčepy PIVOVARU LITOVEL a KOFOLY a mimojiné se zde budou prodávat tvarůžkové chleby.

 

V našich párty stanech bude připraveno:

PIVO LITOVEL
KOFOLA
TVARŮŽKOVÝ CHLÉB (dle Emilovy speciality)
TVARŮŽKY (více druhů)
LOŠTICKÁ ČESNEČKA
KLOBÁSA
PÁREK V ROHLÍKU
KÁVA
ČAJ
VÍNO ČERVENÉ
VÍNO BÍLÉ
SVAŘÁK

 

Vstupné

Vzhledem k tomu, že se jedná o ČESKÝ POHÁR v cyklokrosu jsme připravili pro diváky symbolické vstupné!!!

Posuďte sami!!!

Děti do 10let - ZDARMA
ZP               - ZDARMA
Ostatní         - 30,- Kč
 

 

Ubytování

 Veškeré informace ohledně ubytovacích míst vám sdělí pan Emil Hekele

 

Kontakt: +420 608 525 981

 

 

 Za pořadatele
Emil Hekele, ředitel závodu