LOŠTICE budou hostit MČR v cyklokrosu 2014!!!

26.01.2013 21:54

 

S potěšením Vám můžeme oznámit, že se v Lošticích uskuteční MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY v cyklokrosu!!!

Po 16ti letech opět Loštice přivítají nejprestižnější závod sezóny a to MISTROVSTÍ ČESKÉ REPUBLIKY v cyklokrosu kategorie ELITE a do 23 let. Termín loštického MČR bude sobota 11.1.2014 (za účasti České televize a přímého přenosu na ČT4 sport). Zatím poprvé a naposledy se v Lošticích jelo MČR v cyklokrosu v lednu 1998, které vyhrál Radomír Šimůnek starší.

Pořadatelem závodu je loštické občanské sdružení ZEKOF TEAM v čele s Emilem Hekelem mladším, který má pravidelnou organizační skupinu kvalitních pořadatelů, která čítá více jak 50 lidí.

Jsme rádi, že v Lošticích můžeme po dlouhé době Mistrovství republiky přivítat. Je to skvělý výsledek naši mnoholeté práce, kterou děláme a kterou dělal můj tatínek Emil Hekele starší, uvedl hlavní organizátor závodu Emil Hekele mladší.

 

Největším tahákem bude bezesporu Zdeněk Štybar, který by měl do Loštic na Mistrovství republiky v cyklokrosu přijet. Zdeňkovi jde o historický osmý titul Mistra ČR a jsem rád, že zrovna Loštice budou u toho, kdyžby se to Zdeňkovi povedlo. Dalšími zajímavými jmény na startu a kandidáti na medaile jsou : Radomír Šimůnek ml., Martin Bína, Vojtěch Nipl, Petr Dlask, Lubomír Petruš, Martin Zlámalík a další cyklokrosaři.

 

Trať bude tradiční v blízkosti koupaliště, fotbalového hřiště SK Loštice a přilehlého Borového lesa.

 

Všichni diváci a příznivci cyklokrosu jste zváni a jako pořadatele se budeme snažit připravit vše na 100%, uvedl hlavní organizátor Emil Hekele mladší.