Pozvánka do Loštic na MČR v cyklokrosu MASTERS.

16.11.2012 04:00

 

Letošní MČR v cyklokrosu MASTERS hostí LOŠTICE

 

Pod vedením Emila Hekeleho mladšího a jeho organizační skupiny, kteří připravují cyklokrosové závody ve městě tvarůžků si Vás dovolujeme pozvat na Mistrovství České republiky v cyklokrosu kategorie MASTERS.

Závod se uskuteční v sobotu 15.12.2012. Závod je pro kategorii MASTERS mistrovským závodem, tudíž každá kategorie pojede samostatně. Mimojiné v 10.00hod odstartuje kategorie HOBBY (bez rozdílu kategorií) v tomto závodě mohou startovat žáci, kadeti a další kategorie. V 11.00, 12.00, a 13.00hod vyjedou na trať MASTERS. Dále ve 14.00hod mají vložený závod kategorie ELITE+U23 společně s JUNIORY. Slavnostní vyhlašování všech kategorií proběhne v 15.30hod.

 

Trať je oproti TOI TOI CUPU trošku pozměněna, ale z 70% vede dle traťe TOI TOI CUPU. Jinak jsme na trati přidali dva výjezdy navíc.

 

Mapka závodu ZDE

Propozice závodu ZDE

 

Zveme všechny závodníky, ale také diváky.

Přijděte se podívat do Loštic - všechny zve

 

                                                                       Emil Hekele ml. a jeho organizační skupina.

(Martin Tyráček, Jaroslav Vykydal, Milan Javůrek, Tomáš Bárta, Martin Bárta, Roman Brandýs, Pavel Večerka, Stanislav Vacula, Josef Dodo Szabo, Václav Šťastný, Kurt Heger, Stanislav Ducháň, Petr Kvapil, Radek Obrátil, Pavel Kohoutek, Libor Pivoňka, Pavel Rulíšek, Luboš Reif a další).